Pasje piškote sem naredila za srečelov na naši agility tekmi, zagotovo pa jih bom naredila tudi za našega pasjega mulca, saj so preprosti, predvsem pa ne smrdijo in nimajo nekoliko neokusnih sestavin kot drugi piškoti (no, za psa so že okusne, meni miksanje jetrc in podobnega ne diši preveč). Recept sem povzela po Rudolph’s Bakery, ker pa mi je prevajanje iz nizozemščine vzelo nekaj časa, ga podelim tukajle. Prav tako sem morala zaradi očitno drugačnega kikirikijevega masla malo spremeniti razmerja.
Najprej zmiksamo 275 g kikirikijevega masla z 225 ml mleka v tekočo zmes. Med miksanjem nato postopoma dodajamo mešanico 250 (ali 280) g polnozrnate moke in 2 žličk pecilnega praška. Mešanico nato z rokami še nekoliko pregnetemo in za nekaj časa odložimo v hladilnik (to naredimo zato, da bodo piškoti bolj ravni in da bo izrezovanje lažje). Nato izrežemo različne oblike in jih pečemo na 180 stopinj okoli 20 min (čas je predviden za velike piškote, če delate manjše, ga lahko tudi razpolovite).