Ferrero Rocher mafini so natančno to, kar ime obljublja – mafini s čokolatinom.
![](http://lpp-amelie.si/wp-content/uploads/2013/05/FRr-225x300.jpg)
Biskvit pripravimo na naslednji način:
120 g masla in 240 g sladkorja penasto zmešamo,
postopoma med mešanjem dodamo 4 jajca (eno po eno),
vlijemo še 300 g čokoladnega sirupa/preliva in 1 jedilno žlico vanilijeve esence,
nato pa še presejanih 240 g moke.
Testo bo zelo kremasto. Pečemo na 180 stopinj približno 30 minut.
![](http://lpp-amelie.si/wp-content/uploads/2013/05/fr11-300x300.jpg)
Mafine popolnoma ohladimo, nato na sredini izrežemo vdolbine, nanje damo 1 žličko Nutelle, nato v sredino s privijanjem (zato, da se naredijo lepe oblike na Nutelli) pritisnemo čokolatin Ferrero Rocher (ali Ferrero Noir).
![](http://lpp-amelie.si/wp-content/uploads/2013/05/FR21-300x150.jpg)
Tako pripravljene maine za največ 10 minut položimo v hladilnik, nato pa jih postrežemo na sobni temperaturi.
![](http://lpp-amelie.si/wp-content/uploads/2013/05/fr31-300x300.jpg)