Sladki Nasmehi na Sladki Istri

24. septembra 2013

Pred približno pol leta sem se pridružila Sladkim nasmehom. Zdelo se mi je, da je to družba veselih, srčnih in prijetnih oseb (samo take lahko spečejo fine stvari) … in zdelo se mi je pravilno – le premalo. Kmalu so me povabile tudi v ožjo ekipo in moram vsakič komaj čakam, da odprem mail, kjer so vedno lepe novičke.
Prvi od večjih projektov je bila letos Sladka Istra – največji festival slaščic. Priznam, ob predlogu, da bi se ga udeležile, nisem niti pomislila, da je to velik zalogaj – ampak, ko si v vodi, plavaš, kajne?

In s tako podporo, ni težko plavati. Sporočile smo članicam društva, da potrebujemo slaščice, jaz pa sem za pomoč prosila še svoje prijateljice. Ob vsakem sporočilu, kjer so se dekleta odzvala z veseljem in pripravljenostjo na pomoč, mi je bilo prav toplo, ko sem videla kako prijazne so.

Tako smo uspele zbrati slaščice, jih predstaviti obiskovalcem in nabrati kupončke, ki bodo omogočili kar 40 novih tortic, novih otroških nasmehov.

Zato HVALA čisto vsaki posameznici, ki si je vzela nekaj časa in spekla pecivo ali nam pomagala na stojnici ter med delavnico za otroke, HVALA vsakemu obiskovalcu, ki je prav pri nas pustil svoj kuponček in HVALA vsem, ki so podprli našo predstavitev.

Z dekleti na stojnici, ki jo je prijazno odstopila Mestna občina Koper – zato je naš izkupiček v celoti namenjen pomoči otrokom.

 
Radio Capris je naše sodelovanje podprl z objavo oglasa, naše izjave – poleg tega pa sem bila tudi del komisije za izbiro Caprisove slaščice. Zanimiva izkušnja 🙂 
Tiskaj

Dodaj odgovor