Cupcakei na cupcakeih z dobrodelnim namenom

25. februarja 2014

V februarju poteka dobrodelna akcija Costadoro Caffè Slovenija in Radia Capris, pri kateri sodelujemo tudi s Sladki Nasmehi. Lastnika bosta namreč v februarju od vsake prodane kave del zaslužka namenila v dobrodelne namene.

Poleg tega, da bomo otrokom iz Center za korekcijo sluha in govora Portorož podarile maine ob zaključku akcije, prijazna lastnika kavarne zadnji teden v februarju vsak dan ob dobrodelni kavi ponujata tudi sladke prigrizke, podarjene s strani primorskih članic društva, izkupiček pa namenita društvu. Torek je bil moj dan.

Odločila sem se za čokoladne cupcake in prisrčne ter preproste topperje, saj jih je bilo potrebno narediti kar lepo število. Še dobro, da je moj mož že zverziran pomočnik in mi je brez problema izsekal ustrezne delčke. Ker so me o tem kako se te topperje naredi že spraševali, sem poslikala tudi izsekovalca, ki sta potrebna za pripravo. Namesto kvadratnega lahko pač ročno narežete na kvadratke, ki jih spodaj malo stisnete, nato pa s palčko pritisnete 3 črtice.

 
Tiskaj

Dodaj odgovor