Lanskega septembra smo se s Sladkimi nasmehi predstavile na Sladki Istri. Za prodajo na stojnici je bilo potrebno speči čimveč mafinov, zato sem v enem dnevu spekla kar 400 muffinov. Za krašenje sem imela tako le malo časa, zato sem jih okrasila zelo preprosto – vendar tako, da je bilo jasno kakšne so sestavine.
V tej objavi bodo predstavljeni sadni mafini, naredila pa sem tudi čokoladne. Skupno vsem mafinom je, da so bili pripravljeni s sadjem iz kompota, saj je taka priprava hitrejša in lažja.
Mafine z breskvami sem okrasila z eno žličko vaniljevega pudinga, skuhanega nekoliko bolj na gosto.
Mafine z ananasom sem okrasila s kokosovimi ostružki na vanilijevem pudingu.
Mafine z marelicami sem že pred peko posula z mandljevimi lističi.
Mafine z višnjami sem okrasila z belo in temno čokoladno kuverturo ter kandiranimi češnjami.