Sladice za pse in pasje vodnike

16. oktobra 2016

V Kinološkem društvu (KD Obala), kjer naš pasji član družine uživa na agilityju, vsako leto organizirajo finale državnega prvenstva v agilityju. Pri tem pomagamo vsi aktivni člani – z velikim veseljem, saj se pri dogodku tudi neizmerno zabavamo. Na srečelovu tudi zbiramo sredstva, ki jih nato porabimo za delovanje kluba – donatorji so različni, vsako leto pa sem med njimi tudi jaz. Čeprav ima blog ime po mački (ki nad psi ni ravno navdušena), je prav, da podpremo tudi pse, kajne?

Prejšnja leta sem pripravila mafine z agility oviricami, pasjimi okraski in pa paketke pasjih piškotov. Letos sem pripravila tri vrste darilc – pasje cupcake, polnjene pasje piškote in cupcake za vodnike. Seveda pa niso manjkali tudi cupcakei za ekipo, ki so veselo zmanjkovali v ozadju dogodka.

Polnjene pasje piškote sem pripravila tako, da sem spečene pasje piškote namazala z arašidovim maslom in tako zlepila po dva piškota. Parček sem nato dala v vrečko in jih tako posamično zapakirala.

Pasje cupcake sem delala po različnih blogih in skombinirala mafine s piščančjo pašteto s sirovo kremo ter mafine z jabolki s kremo iz arašidovega masla. Oboje je preizkusil naš kosmatuh in odobril preden sem po dva cupcakea zapakirala v škatlice.

Mafine za vodnike sem naredila čokoladne s čokoladno kremo in jih okrasila s kostjo iz bele modelirne čokolade (doma narejene). Zapakirala sem jih v večje plastične kozarčke, te pa v vrečke. Odlična ideja, sposojena s Pinteresta.

Seveda so bili pasje okrašeni tudi mafini za ekipo – tako sadni kot čokoladni.

Modelčki za pasje tačke, ki sem jih naročila v tuji spletni trgovini so žal prišli dan prepozno – zato sem jih lahko samo preizkusila in spravila za naslednje leto. Seveda je preizkus z veseljem pohrustal naš peskolo.

Tiskaj

Dodaj odgovor