… ali kaj narediti, ko ostane ravno toliko testa za pizzo, da ni za eno celo? Nekaj calzoneju podobnega.
Za približno 2 osebi (pa še malo ostane) potrebujemo:
2 večja fileja piščančjih prsi
1 kepico mozzarelle
2 kosa testa za pizzo
po želji: 2 pesti rukole
Piščančnje prsi damo med dve plasti folije, ju potolčemo, solimo in popramo.
Mozarello narežemo na rezine, jih solimo in popramo.
Testo za pizzo razvaljamo/razvlečemo.
Na testo položimo piščančje prsi, nanje mozzarello in rukolo. Najprej zavijemo mozzarello v meso, nato čez zvijemo še testo in ga na koncih močno stisnemo.
![](http://lpp-amelie.si/wp-content/uploads/2013/05/rolada11-300x258.jpg)
Hlebčke pečemo na 230 stopinj 10 minut.
Pripravljene hlebčke damo na krožnik, zraven lahko dodamo paradižnikovo omako (šalšo po domače), pesto ali druge zelenjavne priloge. Hlebčki so odlični tudi hladni – na primer ob solati.
![](http://lpp-amelie.si/wp-content/uploads/2013/05/rolica21-300x136.jpg)