Agility mafini

19. oktobra 2013

Zaradi pasjega člana družine, Ferdota, veliko časa preživimo na poligonu KD Obala, predvsem na treningih agilityja. In ko so tekme, se vsi člani društva še posebno potrudimo. Danes je na poligonu potekalo Finale državnega prvenstva in naredila sem paketke mafinov za srečelov. Motiv? Agility in psi, seveda.
Topperji z oviricami (palisada in tunel zgoraj, jump in zid spodaj) v barvah našega Kinološkega društva, ob njih pa seveda nekaj pasjih pripomočkov – skleda s hrano, povodec, ovratnica in igračke.
Žal sem nekaj dni pred tekmo zbolela, na srečo sem imela topperje, torej okraske že pripravljene –  za biskvit pa sta zato prijazno poskrbela moj mož in sestra med mojim komandiranjem. Spekla sta 2 vrsti muffinov – temne čokoladne in z belo čokolado. Druga sestra pa je medtem pripravila nalepke za škatle, da bodo vsi vedeli kdo je podaril mafine.

 

 Papirčke z motivom tačk sem kupila v spletni trgovini Dekoracija sladic in moram jih pohvaliti, saj so ostali lepi tudi po peki – celo temno čokoladni. Škatle za muffine pa so iz trgovine Peki
Tiskaj

Dodaj odgovor