Peka z Orli (Sladki nasmehi)

26. maja 2014

S Sladkimi nasmehi smo ponovno pekle z znanimi – tokrat so se nam pri okraševanju mafinov za otroke iz CUDV Draga pridružili skakalci iz B reprezentance, s seboj pa so pripeljali še Jurija Tepeša in Primoža Peterko.

Na ponedeljkov popoldan smo se dobili v prostorih Turističnega društva Dolsko, kjer so se fantje posedli okoli velike mize in pod vodstvom Urše ter asistenco članic društva ustvarjali okraske za mafine – od najprej preprostih izrezanih rožic in metuljčkov so kmalu z veseljem prešli na ustvarjanje skakalcev, skakalnice in drugih okrasov. Na koncu pa so ustvarili še vsak svojega zimskega junaka.

Okrašene mafine so prišli iskat otroci iz CUDV Draga, ki so se veselo fotografirali s svojimi vzorniki, prejeli mafine in nam podelili še slajše nasmehe kot mi njim.

Nepozabne trenutke je v svoj objektiv ujel Janez Kotar, ki je ustvaril tudi filmček vtisov – ogled vam toplo priporočam, saj jaz dodajam le eno gasilsko fotorgafijo.

Hvala vsem udeležencem tega dneva, ki je vsem pričaral nasmeške!

Seveda smo skakalcem v zahvalo pripravile mafine- moči sva združili z Uršo, jaz sem se odločila za nov “izum” in si izmislila “planica mafine“, ki so bili odlični.

Tiskaj

Dodaj odgovor