Mafini za darilo za sestrici

17. julija 2017

Povabljeni smo bili na zabavo dveh sestric – mlajša, ki je dopolnila eno leto, je bila z mamo najina sošolka na poporodni telovadbi (no, z mamico pa sva bili že na nosečniški). Ko sem vprašala česa si želijo, je mama odločila, da bo tako ali tako vsega na pretek in me prosila, če lahko spečem bučkine mafine za dojenčke (kot sem jih spekla za našo prvorojstnodnevno zabavo) za mlajšo in pa sadne mafine za večjo slavljenko. Seveda sem jih že tako ali tako nameravala – sem pa okrašenim dodala še dve polni škatli mafinov.


Seveda pa sem morala mafinom dodati še eno darilce. Kupila sem dve unikatni žlički, okrašeni s fimo maso, saj se mi zdijo prisrčno darilo za prve svečke. Izbrala sem taki s skupnim motivom, malce razlike je bilo v barvnih odtenkih – da sta bili dovolj podobni, pa vseeno dovolj različni za ohranjanje sestrske ljubezni.

Darilu sem dodala še darilce za starše, saj mislim, da si tudi oni zaslužijo darilo, sploh po prvem letu, ki je polno spoznavanja, navajanja in seveda tudi veselja. Za njiju sem dodala komplet za večerni užitek na terasi – čokoladne mafine, pivo in svečke. Za romantiko, ko otroci zaspijo. Brez nje pač ne gre.

Tiskaj

Dodaj odgovor