Dobrodelni mafini za agility sekcijo KD Obala

17. septembra 2017

Agility sekcija našega kinološkega društva že nekaj let organizira finale državnega prvenstva in tradicionalen del tekme je srečelov, na katerem zbiramo sredstva za delovanje ter skrb za aktivno pasje življenje. Seveda srečelovu vsako leto prispevam nekaj daril. Letos sem pripravila okusne (no, če je verjeti uradnemu preizkuševalcu) paketke pasjih priboljškov.

V paketke sem dala en mafin s sirčkom, tuno in koruzo ter prikupno tačko ter kost (in mini mafin) z okusom jabolk in skute. Paketke sem zaprla in okrasila s papirčkom, na katerem so bile napisane sestavine. Nekateri kužki morajo namreč tudi paziti kaj pojejo.

 
Na samem dogodku sem bila nekaj let napovedovalka, lani so me prestavili v kuhinjo, no za šank, kuhar je naš predsednik (in to čisto pravi), kjer se v bistvu počutim bolj domače in tam sem ostala tudi letos.

Odločila sem se, da spečem tudi nekaj mafinov, ki so jih obiskovalci lahko vzeli v zameno za prostovoljni prispevek, prav tako namenjen agility sekciji. Odločila sem se za dve vrsti mafinov – oreo mafine in pa sadne z vanilijo ter koščki sadja. Čeprav je bilo vreme deževno in tla blatna, se večina vodnikov ni pustila in so dobre volje ter nasmejani uživali na tekmi. No, psi pa tako ali tako.


Člani društva pa smo kljub uživanju in zabavi dan zaključili utrujeni – da energije ne bi zmanjkalo prehitro, sem za ekipo pripravila tudi čokoladne mafine, ki smo jih skrili pod pult.

Tiskaj

Dodaj odgovor